Het juiste verhaal.

Vastgoed Cannière staat garant voor een juist verhaal, een verhaal dat begint met het bepalen van een marktconforme prijs voor uw pand, omkaderd door aangepaste marketing en publiciteit én met de gedrevenheid voor een persoonlijke aanpak. Wij zorgen voor een compleet digitaal dossier. Contacten gebeuren in een huiselijke sfeer waar de focus op resultaat centraal staat.

20 jaar ervaring bewijst dat met een mengeling van kennis, vaardigheid en flexibiliteit in combinatie met de juiste 'tools' en aanpak, uw eigendom in de beste handen is!

Dit alles is heel belangrijk voor u? Je wil uw eigendom in professionele handen zien en geen risico's lopen? U bent op zoek maar vindt het niet? Dit zijn allemaal vragen waarmee wij u kunnen helpen.

Neem eventjes de tijd en werp een blik op onze gloednieuwe website.

Mee met onze tijd

Vandaag de dag is het belangrijk om mee te zijn met je tijd. Dit geldt zeker voor de snel bewegende vastgoedsector, denk maar aan de vele juridische veranderingen op vlak van verkoop, aankoop en verhuur.

Ook de commerciële aanpak is anders dan voorheen. Vastgoed Cannière maakt gebruik van de moderne kanalen, denk aan Facebook en Instagram. Op die manier brengen we in één oogwenk uw eigendom bij de juiste koper!

Op de juiste plaats

 

Niet meteen gevonden wat u zoekt? 

Schrijf u dan zeker in op onze website en wordt automatisch op de hoogte gebracht van ons nieuw aanbod, nog voor het in de diverse media verschijnt. Dat kan via onze rubriek "HOU ME OP DE HOOGTE".

Dominique Cannière
Dominique Cannière
Bestuurder
BIV 511 015
+32 476 77 31 31
Igor Van Parys
Igor Van Parys
Commercieel verantwoordelijke
+32 494 81 13 48
Alicia Ranson
Alicia Ranson
Vastgoed Bediende @vastgoedcanniere
+32 473 24 22 81

Graag zetten wij enkele van onze troeven op een rijtje: